23.01.2024 19:59

Muş Alparslan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Kalite Birim ve Bölüm İç Değerlendirme Raporları için Toplantı Yapıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak birim iç değerlendirme süreçlerinin kontrol edilebilmesi ve bölüm kalite raporlarının hazırlanması için toplantı yapıldı. Toplantıda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fakülte Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür YEŞİLYURT süreç hakkında genel bilgilendirme sunumu yaptı. Çevrimiçi ortamda yapılan toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özmen İSTEK ve bölüm başkanları başta olmak üzere kalite raporlarının hazırlanmasında görev alan öğretim elemanları katılım sağladı. Toplantı, önümüzdeki günlerde yapılacak kalite çalışmalarının planlanması ile sonlandı.