Muş Devlet Hastanesinde Muş Alparslan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri ile oryantasyon toplantısı yapıldı.

20.10.2023 00:30

Muş Alparslan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik öğrencileri ile Muş Devlet Hastanesi yönetiminin katılımıyla oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih ŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi Necmettin ÇİFTÇİ ve Arş. Gör. Aycan ŞAHİN katılırken; Muş Devlet Hastanesi adına ise Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevda ASRAK, Eğitim Hemşiresi Öznur ÖZDİL, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Leyla SÖNMEZ katıldı. Uygulama derslerinin yürütülmesindeki kapsam, içerik ve çalışan güvenliği alanlarının yanında hastane imkânları hakkında öğrencilere tanıtım yapıldı.