Kalite Koordinasyon Toplantısı

22.12.2022 00:03

Fakültemizde 22 Aralık 2022 tarihinde saat 12:30-13:30'da Enstitü Seminer Toplantı Salonunda kalite koordinasyon toplantısı yapıldı. Fakülte Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yalçın DİCLE başkanlığında yapılan toplantıya fakültemiz akademik ve idari personeli katıldı. Fakültemiz kalite koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür YEŞİLYURT ve fakülte kalite komisyon başkan yardımcılarımız Doç. Dr. Yakup ASLAN ve Dr. Öğr. Üyesi Adem KORKMAZ tarafından fakültemiz akademik personeline yönelik birim iç değerlendirme raporlarının hazırlanması hakkında eğitim verildi. Eğitimin ardından Üniversitemiz kalite koordinatör yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Veysel Emir EKE, kalite süreçlerine yönelik sorulan soruları cevaplandırdı.