Muş Alparslan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Muş Devlet Hastanesi Başhekimliğini Ziyaret Etti

16.11.2023 14:35

Muş Alparslan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Muş Devlet Hastanesi arasında daha önceden imzalanan protokolün yenilenmesi ve fakülte öğrencilerinin uygulama derslerinin Devlet Hastanesi bünyesinde gerçekleştirilebilmesi adına görüşme gerçekleştirildi.

Toplantıya Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özmen İstek ile Dr. Öğr. Üyesi Özgür Yeşilyurt ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Şahin katılırken; Muş Devlet Hastanesi adına ise Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Salih Sezgin ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Bülent Şener katıldı. İlerleyen dönemlerde yapılması amaçlanan Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin uygulama derslerinin içeriği, gönderilen öğrenci sayılarının artırılması için var olan protokolün yenilenmesi ve yapılabilecek ortak organizasyonlar hakkında görüşmeler yapıldı.